náhledy
Do Jarošovského pivovaru dorazila první várka nových ležáckých tanků.
Autor: Jarošovský pivovar
Pivovar využívá slad ze Záhlinic a chmel ze Žatce. Na snímku je podsládek Milan Esender.
Autor: Dalibor Glück, ČTK
Celoročně bude k dostání deseti, jedenácti, dvanácti a čtrnáctistupňové pivo. Každé dva měsíce navíc pivovar přijde s některým z pivních speciálů.
Autor: Dalibor Glück, ČTK
Vrchním sládkem je Jan Vasil, který už pivo vařil v řadě pivovarů (například Uherský Brod, Holba, Zubr, Eggenberg, Havlíčkův Brod).
Autor: Dalibor Glück, ČTK
Miroslav Harašta v minulosti pracoval pro nadnárodní pivovarnický koncern Heineken, nyní coby ředitel spustil vaření piva v regionálních pivovarech ve Znojmě a Uherském Hradišti (Jarošově).
Autor: Dalibor Glück, ČTK
O odpad z pivovaru, takzvané mláto, mají ohromný zájem místní zemědělci, krmí tím dobytek.
Autor: Dalibor Glück, ČTK
Nový pivovar vyšel na více než 20 milionů korun.
Autor: Dalibor Glück, ČTK
Plánovaná podoba etiket Jarošovského pivovaru.
Autor: Jarošovský pivovar
Jarošovské pivo se v místním pivovaru vařilo do roku 1997.
Autor: MAFRA