náhledy
Šéfkuchaři Davidu Pavlačkovi dalo nejvíc práce balení taštiček.
Autor: Radek Štěrba, MF DNES
Hotelový šéfkuchař David Pavlačka (vpravo) a jeho zástupce Radek Jančařík strávili při přípravě tibetského menu i dlouhý čas studováním receptů na internetu.
Autor: Radek Štěrba, MF DNES
Ukázka balení taštiček momo.
Autor: Radek Štěrba, MF DNES
V hotelu Radun v Luhačovicích nabízí taštičky momo plněné hovězím a jehněčím masem.
Autor: Radek Štěrba, MF DNES
Dezert dresi tvoří sladká rýže s kardamonem, šafránem a rozinkami
Autor: Radek Štěrba, MF DNES
Specifickou chuť nabízí tibetský čaj po-ča.
Autor: Radek Štěrba, MF DNES
Na hotelu Radun v Luhačovicích také letos visela i tibetská vlajka.
Autor: Radek Štěrba, MF DNES