náhledy
Přípravu frgálu si ve Velkých Karlovicích vyzkoušela i redaktorka MF DNES Jana Fuksová.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Redaktorka MF DNES Jana Fuksová s vlastním frgálem.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
O přípravu frgálů mají při Karlovském gastrofestivalu velký zájem i děti.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Základní náplně pro frgál: tvaroh, povidla, mák, hrušky.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Ochutnávání při přípravě? Povoleno.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Nezbytnou součástí frgálů je i posypka.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
K upečení frgálu stačí deset minut.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Po vytažení z trouby je ještě potřeba okraje potřít rozpuštěným máslem.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Při Karlovském gastrofestivalu si vlastní frgál připravily stovky zájemců.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA