Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Zlínští vědci chtějí vymyslet, jak upéct lepší bezlepkový chléb

Výzkumný tým ze zlínské Univerzity Tomáše Bati se v současnosti zabývá bezlepkovým pečivem. Chtějí, aby bylo chutnější, trvanlivější a nadýchanější. V laboratořích tak vymýšlejí kvalitnější těsto, lepší kváskový chléb a testují domácí pekárny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J31a83n 47P75o98k78o87r50n59ý 1723949650913

Bezlepkové je pro mnohé lidi životně důležité. Já mám to štěstí, že do téhle skupiny nepatřím. Ale velice rád bych, kdyby běžně byl k dostání bývalý socialistický chléb (starší budou pamatovat) a ne ty parodie, které nám jsou předhazovány. Ještě je občas ke koupi kváskový, který je celkem dobrý, ale bohužel jen občas.:-/

+1/−2
15.4.2018 9:42



Najdete na iDNES.cz