Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Sýr z Nítkovic ztratil značku kvality. Kvůli formální chybě, říká šéf farmy

O prestižní označení Regionální potravina přišel před pár dny sýr z farmy Kozojedský dvůr v Nítkovicích na Kroměřížsku. Kontroloři totiž zjistili, že má nižší obsah tuku, než uvádí etiketa. Podle šéfa firmy se stala jen formální chyba, o ocenění znovu zřejmě usilovat nebude.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M74i68l36a49n 42D75v81o30ř13á83k 1860382449211

Pamatuji se, že před časem se do ČR vozil sýr z Polska, který měl více tuku, než měl mít. Kvalitu sýra dělala bílkovina. Takže více tuku, méně bílkoviny = nekvalitní sýr.

Taky je to pravděpodobně naopak. Takže se dá předpokládat, že neoceněný sýr měl více bílkovin a méně tuku a proto mu bylo sebráno ocenění kvality.Rv

0/0
6.2.2018 11:20

P61e94t22r 75V29e80s61e47l60ý 7384955224748

Pokud je ten sýr dobrý, tak o své zákazníky nepřijde, je to jen kousek papíru.

+6/0
2.2.2018 17:35



Najdete na iDNES.cz