Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Sýr z Nítkovic ztratil značku kvality. Kvůli formální chybě, říká šéf farmy

O prestižní označení Regionální potravina přišel před pár dny sýr z farmy Kozojedský dvůr v Nítkovicích na Kroměřížsku. Kontroloři totiž zjistili, že má nižší obsah tuku, než uvádí etiketa. Podle šéfa firmy se stala jen formální chyba, o ocenění znovu zřejmě usilovat nebude.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M68i87l44a59n 78D79v26o94ř58á86k 1750622689861

Pamatuji se, že před časem se do ČR vozil sýr z Polska, který měl více tuku, než měl mít. Kvalitu sýra dělala bílkovina. Takže více tuku, méně bílkoviny = nekvalitní sýr.

Taky je to pravděpodobně naopak. Takže se dá předpokládat, že neoceněný sýr měl více bílkovin a méně tuku a proto mu bylo sebráno ocenění kvality.Rv

0/0
6.2.2018 11:20

P76e77t95r 98V44e41s89e61l70ý 7454585224378

Pokud je ten sýr dobrý, tak o své zákazníky nepřijde, je to jen kousek papíru.

+6/0
2.2.2018 17:35







Najdete na iDNES.cz