Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Regionální kuchyně? Klidně dělejte ve Zlíně humry, říká šéfkuchař

Vepřová líčka na zázvoru, smažené dršťky v domácí bulce, šneky po burgundsku a řadu dalších dobrot ochutnali o víkendu návštěvníci zlínského Garden Food Festivalu. V akci viděli mimo jiné dvojnásobného Zlatého kuchaře Jana Punčocháře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L88i27b86o44r 24H98e90g70l89a33s 5579216195199

Honzo, gratuluji ke Zlatému kuchaři... Proč jste ale vzpomněl otrokovickou restauraci Maxima netuším. Viděl jste, co vaří a jak? Johan a Fit Foodie super :)

+1/0
5.9.2017 8:21

K74a58r70e71l 64C90h69r47a39s10t58i53n43a 4303244330965

Rozumné názory! Jídlo se však nesmí stát hlavním důvodem našeho života, protože nežijeme, abychom jedli, ale jíme, abychom žili. Této průpovídky jsem se držel od dětských let, proto jsem s váhou neměl problémy. A že si můžeme dát i exotické menu, je samozřejmé, ale nejraději mám domácí stravování podle českých receptur, hodně zeleniny, brambor, ořechů, ryb, ostatního masa spíš málo a vydatné polévky, která pak stačí jako jediný chod k obědu. Červy, šváby nebo hady bych do sebe nedostal. Zlatým pravidlem čehokoliv, tedy i stravování, je - Všeho s mírou! Pak můžeme konzumovat cokoliv, ale od stolu odcházet napůl hladový.

+3/0
4.9.2017 21:57







Najdete na iDNES.cz