Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Buchty? Knedlíky? Každá švestka touží zkvasit, říká šéf rodinné likérky

Abyste vypálili dobrou slivovici, nedávejte kvas do plastových beček a nepřidávejte do něj cukr, radí v rozhovoru pro MF DNES spolumajitel úspěšné rodinné likérky Žufánek Martin Žufánek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K77a55r11e67l 43C89h79r17a93s67t98i88n87a 4763844490195

Mnohá švestka touží zkvasit, ale ne všechny. Bez švestkových knedlíků a povidel by byl život dlouhou cestou bez hospod, stejně jako tehdy, pokud by nebyl valašský penicilín.

+1/0
16.7.2017 18:05

R82o36m97a92n 24M19r93á17z 2852136311763

a co mají valaši společné se slivovicí. Tu jejich sračku by u nás na jihu nikdo do huby nevzal!!!

0/−1
16.7.2017 20:33

P43e73t24r 47S40v97o86b71o22d83a 4697335748453

Však náš magický nápoj bychom takovým tatarům jako ty ani do huby nikdo nedal, spíš bys po ní dostal ;-D

0/0
17.7.2017 10:25

A68n79t30o94n58i59n 64K19a30d74l62c85e62k 9452169601576

A v Boršicách nemajů "švestky",ale trnky.

Tož tak!

+2/0
16.7.2017 18:01

J86a58n 40Č60u92p 9837516572787

Kdo vymyslel ten debilní nadpis? Opravdu tem pán říká takové hloupé věty?

0/−4
16.7.2017 13:13



Najdete na iDNES.cz