Diskuze

Vídeňská roštěná i rýžový nákyp. Ve Zlíně ochutnají, jak se jedlo u Bati

Jídla, která se podávala v jídelně baťovských závodů ve 30. letech minulého století, mohou tento týden ochutnat i zaměstnanci několika zlínských firem. Baťovské menu bude jednou z mnoha ochutnávek také při prvním ročníku Garden Food Festivalu ve Zlíně, který se uskuteční začátkem září.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P40e58t69r 15O27b96r98l12í25k

24. 8. 2016 13:34

Jak se jedlo za Bati ? Rýžový nakyp, rajská , hovězí s kapustou ?

A teď už se tak nejí ?

2 0
možnosti

Když já nákyp a kapustu děsně nerad...:-P:-P:-P

0 0
možnosti

Hovězí polévka s játrovými knedlíčky za 0.50 Kč, řízek s bramborovým salátem 5,0 Kč, roštěná s rýží za 4.0 Kč atd., nevídaně vysoký standart bytu se třemi pokoji, koupenou, WC a kouskem zahrádky byl o hodně nižší než celostátní průměr, tak si říkám, proč byl Tomáš Baťa komunisty pokládán za vydřiducha. Prvorepublikové ceny byly sice jiné, než jsou dnes, ale takovou životní úroveň, jakou měli zaměstnanci baťovky, jsme nenašli nikde jinde v celém státě. Rodina Baťů byla požehnáním pro tento kraj, kde končil chléb a začínal kámen, proto si myslím, že komunistická strana, která budováním socializmu vykrvácela a nebyla schopna se svižnější svobodnou částí Evropy soutěžit, by se měla omluvit, chce-li být autentická.

5 0
možnosti

Je to tím, že dnešní neomarxistická společnost žije na dluh. To si ovšem podnikatel, formátu pana Bati, nemohl dovoliti.

1 0
možnosti
Foto

J44i57ř96í 91K29a38r16e75š

24. 8. 2016 11:58

Mňam .. jdu na oběd :)

2 0
možnosti