- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Další z trapných populistických výkřiků brodského starostyV Uherském Brodě je spousta pekáren i obchodů, zásobených kvalitním regionálním pečivem, tak nechápu, proč Kunčar kope do Kauflandu - kdo chce kupovat levný gumový rohlík za kačku padesát, ať si ho tam klidně koupí a vězte, že zájemců je dost: když je v akci rohlík za korunu, tak si jich tak nezávisle na jejich "gumovosti" zájemci kupují plné pytle, aby ušetřili a nacpali si je do mrazáků. Hold pan senátor asi v poslední době neměl po ruce jinou vhodnou kauzu, na níž by se opět mohl mediálně zviditelnit
Tak ať jim je nekupují. Brod je dost velké město a jistě tam mají svého pekaře.
Boj s větrnými mlýny..na druhou stranu o kvalitní pečivo za vyšší cenu zájem není , to raději ty gumáky , za standardní cenu
Po tom co pan starosta svému občanovi ve zbrani přes média radil, kde jsou ukryti další lidé, kteří se při masakru ve restauraci schovali, bude nyní radit kauflandu, kde nakupovat rohlíky. Docela se bojím toho s čím se ukáže příště.
Ještě by měl vyřešit, proč je tam nekvalitní např. všechno.
ale starostóó... to je tak lacinýýý a průhledný ... ale chápu, že na jednodušší lidi tenhle "boj za dobro" zabere...
Podle Šperla ale regionální pekárny neodpovídaly požadavkům zákazníků.
„Zohledňujeme vždy cenu, pak taky cenu a cenu a pochopitelně nesmím opomenout cenu. A v neposlední řadě také cenu a někdy přihlédneme i ke kvalitě...
Podle Šperla ale regionální pekárny neodpovídaly požadavkům zákazníků.
„Zohledňujeme vždy komplexní hlediska, vzdálenost pekárny, dlouhodobost spolupráce, cenu, sortiment i kvalitu,“ sdělil.
Cha chá ! Ještě by měli říci, že vyhovují našim potřebám v rozdílné chuti východních spotřebitelů, jež jsou cenově citliví.
Máme, co jsme chtěli. Kde jsou malopekaři, vyrábějící kvalitní pečivo (chleba za bolševika vydržel týden ve špajzu, rohlík byl rohlík (na př. loupáky). Nepeklo se se zmražených těst z Polska, skladovaných několik měsíců, nedávali se chemikálie, jako přísady a pod.
Maně vzpomínám na tetu z Malé Hané, který pekla co čtrnáct dní chleba v kachlových kamnech a znala jen mouku, vodu, sůl, kvásek !
Někdy bych ráda ochutnala chleba, který pečete podle receptu vaší tety z Malé Hané.
Kdyby lidi chodili kupovat rohlíky místních pekařů, nekupovali by je v Kauflandu, kde jim nechutnají.
Vůbec nechápu problém, který tam řeší. Tady mi zboží nevyhovuje, nebudu ho tedy kupovat a pokud bude takových víc, můžou se s rohlíkama nechat vyfotit.
Mimochodem malopekařů je hodně, stačí si (místo fňukání před hypermarkety)
vybrat toho svého a nakupovat u něj. A připlatit si a pochutnat si.
Někdo kupuje rohlíky jinde než u Babiše? Tak to by se mělo rozmáznout v novinách.
Jsem z UB. Opravdu nevím, kde pan Kunčar kupuje rohlíky, ale já v Kauflandu určitě ne. Ale kvalita levných potravin všeobecně nebude asi valná. Proto mají nízkou cenu.