Diskuze

Oceněný řezník klobásy za 60 korun nedělá, nešetří totiž s masem

Před čtyřmi lety se pustil do vlastního byznysu, teď se za něj dočkal ocenění. Řezník Milan Žabčík z valašských Kateřinic získal titul Živnostník roku ve Zlínském kraji. Zjistil, že lidé si za kvalitní klobásy a dalších masné výrobky klidně připlatí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jiný ovar než z masa (a tuku + kůže, které jsou na něm to nejlepší) jsem zatím nejedl, má někdo zkušenost?

Jinak všem drobným řezníkům, kteří se snaží udržet vlastní výrobu, moc fandím. Bohužel když většina národa kupuje výrobky, které by podle obsahu masa mohl klidně konzumovat i vegetarián, nemají tito živnostníci lehký život. A to jim je ještě spíláno do parazitů a stát je všemožně šikanuje.

5 0
možnosti

P78e14t48r 69B98o64c26e87k

28. 10. 2015 22:06

Proto kupuju libove maso, zkratja v praze kupte kvalitni uzeninu. Obcas kupuju parky primo z rakouska, ty maj a tam to delaj jeste z mass....

0 0
možnosti

J49a16n 65F85r64o41l94í70k

28. 10. 2015 15:07

Klobása za 60 kč je chiméra. V ceně kolem stovky dostanete soju a separát a i dvojnásobná cena není zárukou kvality.;-)

0 0
možnosti

Zárukou ne, ale jednou z podmínek. Pod určitou hranicí to prostě nejde vyrobit, aniž by se to šidilo a nastavovalo.

3 0
možnosti
Foto

Masné výrobky beru tady zatím jsem nic lepší na Moravě nejedl cena 140/kg klobás.

http://www.zodv.cz/vyrobky/index/vyrobky

0 0
možnosti

Zajímavý příspěvek, až na několik pravopisných chyb například už v nadpise.

1 0
možnosti

Ach jo iLupo.... vůně čerstvě uvařených klobás - klobásy se udí, až pak popř. vaří...Rv

1 0
možnosti

Klobása za 60,- má tu výhodu, že si k ní člověk už nemusí dávat rohlík :-)

11 0
možnosti

Co je na ceně 180- Kč za kilo šokujícího? To snad je rozumná cena .

10 0
možnosti

J10i20ř57í 11E55u86l36e42r

28. 10. 2015 12:40

Jak pro koho.

1 2
možnosti

P97a88v75l90a 70N81o65v72á

28. 10. 2015 9:21

Těším se na dobu, kdy bude přirozené vyrábět poctivé produkty. Kdy to nebude nic převratného a ojedinělého. Pak se možná dočkáme i nějakých "normálních" cen. Jedna věc je např. koupit si kilo kuřete vyhnanýho antibiotikama za 50Kč/kilo, druhá věc pak koupit to de*ilní bio kuře za 250 Kč/kilo. Abych furt kontrolovala, jestli šunka je šunka, maso je maso, máslo je máslo, jogurt je jogurt...

4 2
možnosti

Normální to bude, až 75% obyvatelstva přestane tvořit odbyt pro ten odpad, co je dnes všude.

3 0
možnosti