Diskuze

VIDEO: Šlapačky při výrobě kysaného zelí nachodí deset kilometrů

Žádný stroj. Jediným nástrojem při výrobě kysaného zelí tradičním způsobem v závodě firmy Hamé v Kunovicích jsou nohy pracovnic. Než mají hotovo, trvá to většinou tři směny. Každá z žen nachodí kolem deseti kilometrů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21a85k87u84b 59R69o95u60s

18. 10. 2015 17:47

To jsou ale šlapky R^

2 1
možnosti

L91i45b76o28r 54T87y93m70e21š

18. 10. 2015 14:10

ale není nad vlastní domácí zelí, protože si to člověk udělá tak jak chce a třeba jako já přidávám do zelí i jaderničky a to je pak paráda.R^

1 0
možnosti