- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Z těch dvou prasat je mi sympatičtější to mrtvé. To živé mi vším, co blábolí či dělá připomíná spíš vola.
To prase na ty fotce se mi nelibi...
Tak si do své hlavičky vlastní fotografii nemáte dávat, Davide Shakhare
Ještě k těm vyšším průměrným mzdám - výslužka pro prezidetskou kumpačku určitě něco stála. Doufám, že si to majitel nějak promítne do nákladů a nesejme zaměstnancům 13. platy.
Ano, je smutne, ze CR se zmenila v zemi, kde volby nevyhrava ani program, ani prace politiku v minulem obdobi, ale gulas,gothaj, koblihy, plane sliby a kecy v klecy.
Tobě Mílo, a to vím určitě, nepomohlo nic jiného a to už vůbec ne ani ta tvoje "inteligence" honicího psa ale blbost, nepřijatelnost a ochrápanost Švarcenégra
Kdybychom chtěli shrnout českou uzenářskou tradici, pak nemáme příliš typických výrobků: gothaj patří jistě ke špičkám českých svačinářek, jako třeba vlašáček. Ale bývaly i frankfurtské párky, dnes už neznámé, se šťavnatým masem a bez papriky, turistický salám, který nezmodral ani po půl dnu v housce, kroupová jelítka, tlačenka, játrová paštika ve špeku, dnes už téměř výhradně z Písku, játrovka z trochu hrubě mletých jater v sádle, jitrničky, a pražská šunka opravdu ze šunky. Šunkový salám je dnes výrobek s velkým spektrem obsahu- jediné co je těm současným výrobkům společné, je že šunku žádný z nich ani nezahlédl.
Tak tohle všechno jezdím nakupovat do jednoho řeznictví cca 50 km od Prahy za ceny více než příjemné.
Taky tam mají exkluzivní prdelačku, držťkovku, sekanou, jitrničky, sulc a spoustu dalších dobrot.
P.s.: musím jmenovat ještě jednu moc velkou laskominu - mají tam krásně vyuzený vysoký špek, ten co se dá prakticky mazat. Já osobně jej nazývám "Vegetariánský libový dietní vepřový špek light"
Poctivý Gotthaj znám, dělají ho některá poměrně malá řeznictví a dobře udělaný Gotthaj je velká dobrota.
Gotthaj jako takový je dobrý nejen s octem a cibulí (musí být tence nakrájený), ale nedovedu si bez něj představit bramborový salát, dobrý je i mezi rozkrojenou housku s máslem a hořčicí, obalovaný a usmažený jako řízek nebo v těstíčku s bramborovou kaší a dělá se z něj spousta dalších dobrot.
Tudíž s neznalými diletanty typu Marcel Hroch nemohu souhlasit ani náhodou.
Bramborový salát se salámem (jakýmkoliv)??? Fuj
Žerete maximálně tak Vy, Marceli Hrochu, normální lidé jedí
Nevím, jestli to byl gothaj nebo podpásové lži jeho i jeho štábu a Klausovic familile.
Možná i líbací fotky s dcerkou zabraly.
Myslíte tu pravdu o tom, že Schwarzenberk zařídí Německým kamarádům restituce? A víte že i přes odpor slušných lidí bude ČR vracet majetek prokázanému kolaborantovi Walderode? Naštěstí jen jednomu, jelikož je Kája skoro bezmocný.