Diskuze

Pečení frgálů na vlastní kůži: na tenkém těstě nešetřete s náplní

Redaktorka MF DNES si na Karlovském gastrofestivalu, který o víkendu přitáhl do valašských Velkých Karlovic odhadem 40 tisíc návštěvníků, vyzkoušela pečení vyhlášených frgálů. Jejich příprava je po nakynutí těsta mimořádně rychlá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I27v89a28n 80K44l89í31m36e65k

23. 10. 2015 20:11

POZOR v receptu je chyba. Moc mléka na dané množství mouky. Viz třeba recept http://www.toprecepty.cz/recept/25892-prave-valasske-frgaly/

Chyba redaktorky nebo záměr výrobce neprozradit pravý recept????

0 0
možnosti

J11a92n 53S54o77u39k47u61p

6. 10. 2015 12:34

Ta poznámka ´musíme dodržovat, co nám schválila EU´ je mírně zavádějící, protože jste si to nechali takto schválit a zaregistrovat sami.

1 0
možnosti