Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pečení frgálů na vlastní kůži: na tenkém těstě nešetřete s náplní

Redaktorka MF DNES si na Karlovském gastrofestivalu, který o víkendu přitáhl do valašských Velkých Karlovic odhadem 40 tisíc návštěvníků, vyzkoušela pečení vyhlášených frgálů. Jejich příprava je po nakynutí těsta mimořádně rychlá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

I23v47a12n 20K92l71í12m94e86k 9140385968946

POZOR v receptu je chyba. Moc mléka na dané množství mouky. Viz třeba recept http://www.toprecepty.cz/recept/25892-prave-valasske-frgaly/

Chyba redaktorky nebo záměr výrobce neprozradit pravý recept????

0/0
23.10.2015 20:11

J82a68n 29S72o41u82k42u65p 1624344576395

Ta poznámka ´musíme dodržovat, co nám schválila EU´ je mírně zavádějící, protože jste si to nechali takto schválit a zaregistrovat sami.

+1/0
6.10.2015 12:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.