Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pečení frgálů na vlastní kůži: na tenkém těstě nešetřete s náplní

Redaktorka MF DNES si na Karlovském gastrofestivalu, který o víkendu přitáhl do valašských Velkých Karlovic odhadem 40 tisíc návštěvníků, vyzkoušela pečení vyhlášených frgálů. Jejich příprava je po nakynutí těsta mimořádně rychlá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

I71v39a90n 55K13l81í30m54e63k 9810275458316

POZOR v receptu je chyba. Moc mléka na dané množství mouky. Viz třeba recept http://www.toprecepty.cz/recept/25892-prave-valasske-frgaly/

Chyba redaktorky nebo záměr výrobce neprozradit pravý recept????

0/0
23.10.2015 20:11

J80a77n 44S18o52u86k29u46p 1414944606525

Ta poznámka ´musíme dodržovat, co nám schválila EU´ je mírně zavádějící, protože jste si to nechali takto schválit a zaregistrovat sami.

+1/0
6.10.2015 12:34



Najdete na iDNES.cz