- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hmm tak tóny ananasu, limetky, kiwi asi ty hrozny ležely vedle ve skladu tak načuchly ;-)
Děs, nevyzrálé víno nevalné kvality a takový humbuk kolem toho.
Božolé má alespoň tradici. Tohle svatomartinské je akorát opičení se v posledních pár letech. A to víno stojí za prd, i když letos tam budou tóny kiwi nebo přezrálých višní
Dvě až tři hodiny není u husy žádné pomalé pečení. Pomalu se peče na nízkou teplotu celou noc...
Stejná taškařice jako "božolé" - aneb jak prodat podprůměrné víno za nadprůměrnou cenu...
Svatomartinske vino je vino mizerne kvality, stejne jako Beaujolais. Letos navic sklizeli vinari z duvodu obav z plisni hrozny nedostatecne vyzrale, takze krome potreby prislazovat bude toto mlade vino jeste nizsi kvality nez jindy prave z duvodu nevyzralosti hroznu.
To je proste smutna realita.
Dalešická přehrada
loď HORÁCKO vyplouvá v 10 hodin