Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tradice pečení se na Valašsku dědí, říká autorka nejlepšího frgálu

Sedmý ročník Karlovského gastrofestivalu přilákal na Valašsko šestnáct tisíc lidí. Poprvé se konala soutěž o nejlepší klobásu a tradičně se vybíral nejlepší valašský frgál. Ten nově musí splňovat podmínky stanovené EU, proto bylo přihlášených vzorků méně než dřív.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P25e19t11r 87D85o41k30t88o95r 6816101878779

od kdy je Karlov na valašsku? 8-o  Já znám ten pod Pradědem...

0/0
6.10.2014 13:33

J55i15ř10í 55R18u24č98k46a 1466780766679

Ten gastrofestival se jmenuje karlovský schválně, protože karlovický by znělo příšerně.;-D

0/0
6.10.2014 16:37







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.