Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tradice pečení se na Valašsku dědí, říká autorka nejlepšího frgálu

Sedmý ročník Karlovského gastrofestivalu přilákal na Valašsko šestnáct tisíc lidí. Poprvé se konala soutěž o nejlepší klobásu a tradičně se vybíral nejlepší valašský frgál. Ten nově musí splňovat podmínky stanovené EU, proto bylo přihlášených vzorků méně než dřív.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P73e51t91r 85D98o14k13t25o75r 6216291108659

od kdy je Karlov na valašsku? 8-o  Já znám ten pod Pradědem...

0/0
6.10.2014 13:33

J81i55ř68í 87R24u37č36k62a 1466840776899

Ten gastrofestival se jmenuje karlovský schválně, protože karlovický by znělo příšerně.;-D

0/0
6.10.2014 16:37







Najdete na iDNES.cz