- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Místní česnek je strašný - ministroužky, nejde dobře oloupat a ani pořádně nevoní. Ještě, že se sem vozí česneky z ciziny...
Od kdy nějaký papír zajistil pravost čehokoliv. Certifikát bude prodáván a zaručí zisk jen tomu, kdo ho vydal.
Dobrý nápad! Český česnek je od jiných nezaměnitelný. Má svoje odlišnosti způsobené hlavně klimatickými podmínkami a složením půdy. I když česnek je domovem na východě - Čína, Mongolsko a okolní země, nejlepší je středoevropský a zvláště český především pro způsob pěstění, příznivé klima a půdní charakteristiky. Čínský česnek zatím ještě v prodeji převládá, ale zákazníci se vracejí k tomu českému, který nic nenahradí.
Nechápu jak to pan Kozák zvládne. Sám má spoustu práce se svou firmou, odpovídá na dotazy ohledně česneku na svých webových stránkách, šlechtí nové odrůdy a já nevím co ještě a k tomu objíždí po celé republice pěstitele a kontroluje půdu, odrůdy apod. Klobouk dolů.
Pan Kozák by hlavně měl objasnit , kde přišel k sazenicím jeho česneku. Ono nejdřív brát zadarmo od lidí a potom to prohlásit za svoje chce hodně odvahy. A kdo mi nevěří tak se přijeďte zeptat lidí u nás v Dolním Němčí, kde vám nikdo neprodá čínský česnek.
ČESNEK Z ČÍNY BYCH SI VŮBEC NEKOUPIL, RADĚJI HO NA ZAHRADĚ PĚSTUJI SÁM A JE VELMI KVALITNÍ, CHUTNÝ A VÝBORNÝ