Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Býček, sele i cibulové zelí. Ve Zlínském kraji začal festival jídla

Čtyři restaurace ve Zlínském kraji nabízejí v těchto dnech mimořádný degustační zážitek. V rámci prestižního Grand Restaurant Festivalu totiž šéfkuchaři připravili výjimečné tříchodové menu z kvalitních regionálních surovin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M76a98r12t54i25n95a 22V22a48j60r77y60c78h52o92v19a 5527784723206

LUKY, vypada to nadherne. Skoda, ze to mam do Zlina daleko. Pozdrav z nemecka od Martiny;-D

0/0
12.2.2014 21:10

M91a80r14e76k 54V16e49s13e43l14ý 1117658510484

250Kc za jedno pidi jidlo ma byt jako nejaka akcni festivalova cena? Pokud chteji lidi nalakat, tak bud at slevni nebo davaji aspon normalni porce.

0/0
21.1.2014 1:55

V84í70t 27G32a74b78r79i86e18l 5754753736397

Ten srnčí hřbet je úžasný.:-)

0/0
20.1.2014 16:30

L49i85b85o19r 56T16y61m74e95š 8935358107189

Nedělejte mi další chutě, byl jsem v listopadu ve Velkých Karlovicích na G|astrofestivalu a už se těším na další letošní akci. Super jídla tohoto stylu. Sice musí mít člověk sebou dost peněz, ale chuťové buňky si příjdou na své

0/0
20.1.2014 16:17







Najdete na iDNES.cz