Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nový luhačovický festival jídla nabídne špičkové pokrmy i brouky

Kulinářské speciality z hmyzu, křenové fazolky podávané na lístku dubáčku nebo třeba dýňové cappuccino s restovanými tykvovými semínky? To všechno připraví šéfkuchaři pěti velkých luhačovických hotelů pro Food Festival Resortu Luhačovice, který se uskuteční v sobotu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K17a27r79e89l 70C84h48r46a12s22t78i25n68a 4533174310295

S nápadem vřele souhlasím, ale na brouky by mě nikdo nenalákal. To bych si raději dal kuřecí řízek s bramborem a zelenivou. Ačkoliv kdo ví, možná že budou i restovaní šváni mít úspěch.

0/−1
15.8.2013 13:18







Najdete na iDNES.cz