Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nalít slivovici pod jehněčí? Nebojte se toho, je to nejlepší recept

V soutěži Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích o nejlepší valašský recept s jehněčím masem zvítězili mezi 70 adepty manželé Vilkošovi z Ostravy. Vyplatilo se jim nalít pod maso slivovici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K73a31r79e13l 12C32h34r91a74s63t83i28n28a 4853784140165

Před padesáti lety bylo kuře na talíři vzácností, dnes se začíná objevovat jehněčí, které bude za deset let tak běžné, že to budeme brát jako samozřejmost. Kopcovité Valašsko je přímo ideální pro chov ovcí a když je zajem, vrátí se chov zpátky, jako tomu bylo před sto lety.

+1/−1
13.7.2013 20:00

V21l58a62s92t77i85m24i96l 96S49t43a60v46i55n97o35h28a 4331344140499

Bude to asi dobre, jen ten pokapany talir ala snobska restaurace je legracni. Jehneci je bezne mrazene v Makru.

+1/0
13.7.2013 15:34

V91á77c57l67a75v 42Z37a92j77í55č32e57k 4970391718806

Od roku 1989 jsem u řezníka nikde jehněčí neviděl! Děláte si legraci? Dříve si pamatuji, jak u řezníka viselo na hácích několik zajíců, bažantů, bylo srnčí, kančí, dančí, atd. Může mi někdo laskavě napsat, kde v severních Čechách někde koupím takové maso, aniž bych tedy musel cestovat 100 a více Km do Prahy nebo do Německa? Problém mimo dobu vánoc je asi i koupit živou rybu.

+1/0
13.7.2013 13:28

J11a94n 45J65a16r15o81s 1899407370178

Mlade jehneci, jedno z nejkrehcich mas vubec. 

A ted: provensalske koreni (rozmaryn, bazalka, tymian, dobromysl, saturejka, estragon), pepr, med, svestkovy kompot, sojovka a slivovice. Nenechte se vysmat. Toto neni recept, toto je navod k pouziti ze by se ani Jirka Babica nemusel stydet.

+1/0
13.7.2013 13:26







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.