Diskuze

Umíte vařit z jehněčího? Pojďte do soutěže o nejlepší valašský recept

Jehněčí maso je jednou z typických surovin pro jídla z Valašska. Jaký pokrm je však nejlepší? Právě to chce zjistit Turistický resort Valachy, který vyhlásil už třetí ročník soutěže O nejlepší recept.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jak upravit králíka, aby chutnal rodině.. Nejlépe králík na pekáči, cibulka, zelí a tak půlkilo bůčku. Vše péct do měkka, králíka hojně přeléváme výpekem, aby nebyl suchý.

0 0
možnosti
HH

H56a74n21a 65H13a58n22a

15. 5. 2013 14:00

Jehneci je naproso vyborne maso a ta jeho zvlastni vune je na nem nejlepsi. Souhlasim s dlouhym pecenim ci varenim pri nizke teplote, ale davam jenom malo ochucovani, protoze to bych si pak mohla dat na talir jakykoliv flak masa.

0 0
možnosti
JS

J56a49n 28S15o78u61k49u10p

15. 5. 2013 9:29

Zemáky s kyslým zelím a kyškou na zapití. Po obědě hlt kořalky a zakrojit sádla. Na poli jablečného burčáku litránek a v potoce si hubu omýt od bahna a prachu, abych v šenku večer nedělal ostudu.

0 0
možnosti