Diskuse k článku

Umíte vařit z jehněčího? Pojďte do soutěže o nejlepší valašský recept

Jehněčí maso je jednou z typických surovin pro jídla z Valašska. Jaký pokrm je však nejlepší? Právě to chce zjistit Turistický resort Valachy, který vyhlásil už třetí ročník soutěže O nejlepší recept.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A48l14e38x69a40n56d28r 63K23o44s59t42k58a 5169636919266

Jak upravit králíka, aby chutnal rodině.. Nejlépe králík na pekáči, cibulka, zelí a tak půlkilo bůčku. Vše péct do měkka, králíka hojně přeléváme výpekem, aby nebyl suchý.

0/0
16.5.2013 9:21

H35a21n49a 70H56a66n38a 2789699101200

Jehneci je naproso vyborne maso a ta jeho zvlastni vune je na nem nejlepsi. Souhlasim s dlouhym pecenim ci varenim pri nizke teplote, ale davam jenom malo ochucovani, protoze to bych si pak mohla dat na talir jakykoliv flak masa.

0/0
15.5.2013 14:00

J86a41n 18S90o14u97k56u43p 1494414586395

Zemáky s kyslým zelím a kyškou na zapití. Po obědě hlt kořalky a zakrojit sádla. Na poli jablečného burčáku litránek a v potoce si hubu omýt od bahna a prachu, abych v šenku večer nedělal ostudu.

0/0
15.5.2013 9:29

Najdete na iDNES.cz