náhledy
Ačkoliv je moderní výrobní linka z velké části automatizovaná, lidská práce zde stále hraje velkou roli.
Autor: Jan Salač, MAFRA
Zásadní rozdíl oproti výrobě chipsů je ten, že brambory se před výrobou brambůrků nezbavují cukrů a škrobů, pouze se proplachují vodou.
Autor: Jan Salač, MAFRA
Ve slavičínské firmě denně vznikne 50 tisíc sáčků, po rozšíření je v plánu ztrojnásobení produkce.
Autor: Jan Salač, MAFRA
Do tří dnů od vyrobení musí být brambůrky u zákazníka, zmiňuje jednu z firemních zásad majitel Tomáš Krajči.
Autor: Jan Salač, MAFRA
Tomáš Krajči se do výroby bramborových lupínků pustil před 22 lety, nyní v jeho firmě kromě manželky působí už tři ze čtyř dětí.
Autor: Jan Salač, MAFRA
Firma Krajči Plus sídlí v areálu bývalých slavičínských strojíren.
Autor: Jan Salač, MAFRA