náhledy
Pavel Pospíšil vede kuchařský kurz na Vltavě.
Autor: Limetmedia.cz
Karlovský gastrofestival vyvrcholil soutěží o nejlepší valašský frgál.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Karlovský gastrofestival vyvrcholil soutěží o nejlepší valašský frgál.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Jeden z valašských frgálů v soutěži.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Šéfkuchař hotelu Alcron Roman Paulus vařil při gastrofestivalu v hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Letos bylo v soutěži o nejlepši valašský frgál 57 vzorků.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Do poroty hodnotící frgály zasedla také herečka Anna Geislerová.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA
Do poroty hodnotící frgály zasedla také herečka Anna Geislerová.
Autor: Luděk Ovesný, MAFRA