- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kdopak asi navrhl na provoz takto nepraktickou restauračku? Nikdo jiný než všemi opěvovaná rodačka "architektka" Eva Jiřiná.
Ta restaurace je prostě naleštěná bída.
Mezi radky musim cist:nekvalitni projekt po provozni strance,ktery se pani Jirine moc nepovedl. Bohuzel. A takova to byla slava pro Zlin. Funkcionalisticky Zlin place
To je tak když se staví jen na oko a neřeší se ekonomika provozu. Restaurace je to hezká, ale když se provoz nedá utáhnout, tak je to problém.
Klasické dědictví ondrovštiny, táhnoucí se z uplynulých let. KuC papírově rentabilní "díky" neodepisování, nabubřelost ve zbytečnosti.
A vše platil a platí - hádejte kdo (i na eurodotace přispívá náš stát).
A teoretička kultury Irenka Ondrová nemá zájem?
Kopule na KUCU kromě architektonické stopy nese sebou i nemenší stopu ekologickou,, časem zjistíme, která déle přetrvá. Vychladit onu kopuli si žádá značné technicko - klimatizační úpravy a menší elektrárničku poblíž. Samozřejmě, že to zaplatí daňoví poplatníci, kteří ale do toho nemohli mluvit, když se ta kopule tvořila.
Kocourkov je proti tomuto slabý čajíček! Opět se ukázala neschopnost, hloupost a najivnost všech zúčastněných - politiků, zadavetelů, architektů i kontrolorů. Kdo takovou ekonomickou hloupost proboha navrhl, schválil a postavil? I hloupému laikovi je tohle jasné předem. Další geniální stavba z peněz EU, se kterou teď nikdo neví co dělat....
A poradal jste tam nekdy akci? Vite, jak je harmonogram budovy naplneny?
Clanek je pouze o restauraci, ne o budove KUC...