Diskuze

Buchty? Knedlíky? Každá švestka touží zkvasit, říká šéf rodinné likérky

Abyste vypálili dobrou slivovici, nedávejte kvas do plastových beček a nepřidávejte do něj cukr, radí v rozhovoru pro MF DNES spolumajitel úspěšné rodinné likérky Žufánek Martin Žufánek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mnohá švestka touží zkvasit, ale ne všechny. Bez švestkových knedlíků a povidel by byl život dlouhou cestou bez hospod, stejně jako tehdy, pokud by nebyl valašský penicilín.

1 0
možnosti

R89o75m50a83n 37M36r83á61z

16. 7. 2017 20:33

a co mají valaši společné se slivovicí. Tu jejich sračku by u nás na jihu nikdo do huby nevzal!!!

0 1
možnosti

A v Boršicách nemajů "švestky",ale trnky.

Tož tak!

2 0
možnosti

J61a64n 31Č56u30p

16. 7. 2017 13:13

Kdo vymyslel ten debilní nadpis? Opravdu tem pán říká takové hloupé věty?

0 4
možnosti