Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Valašský gastrofestival ulovil michelinské kuchaře z Česka i Maďarska

Ákos Sárközi a Radek Kašpárek, dva kuchaři, kteří ovládli kuchařské umění natolik, že jsou ocenění legendární michelinskou hvězdou, budou letos hosty Karlovského gastrofestivalu. Největší akce podzimu na Valašsku se koná o víkendu 1. a 2. října. Loni přilákala na 40 tisíc lidí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P20a19v74e57l 40Č12e47r94m60á82k 8574547785936

Valašsko a Karlovice jsou hvězdy jako vždy, vážně. Je načase změnit oblast pro turisty: Místo Prahy - Valašsko. Ve videu zazněla kachní játra. To je podmínkou pro michelinskou hvězdu? Na "Valachoch" je lepší sytější kuchyně. Michelinská kuchyně je opravdu pro turisty. Pro rodáky je lepší místní kuchyně - tradiční a zároveň jedinečnáV

+2/0
8.9.2016 23:14

J41o29s38e74f 35H76u24t59ě74č17k92a 7778893568976

Mám-li srovnat Ákose Sárköziho a Radka Kašpárka s Mikem a Burákem,tak u mě jasně vítězí ta druhá dvojka R^

0/0
8.9.2016 20:12

K64a11r10e11l 15C71h64r21a64s23t46i48n58a 4783144140625

Organizátoři připravili výbornou akci a pokud se jim podaří zavést tuto tradici, stanou se Karlovice v gastrokultuře pojmem. Ať se daří !

+4/0
8.9.2016 11:02







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.