Diskuze

Oceněný řezník klobásy za 60 korun nedělá, nešetří totiž s masem

Před čtyřmi lety se pustil do vlastního byznysu, teď se za něj dočkal ocenění. Řezník Milan Žabčík z valašských Kateřinic získal titul Živnostník roku ve Zlínském kraji. Zjistil, že lidé si za kvalitní klobásy a dalších masné výrobky klidně připlatí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Tak jiný ovar než z masa (a tuku + kůže, které jsou na něm to nejlepší) jsem zatím nejedl, má někdo zkušenost?

Jinak všem drobným řezníkům, kteří se snaží udržet vlastní výrobu, moc fandím. Bohužel když většina národa kupuje výrobky, které by podle obsahu masa mohl klidně konzumovat i vegetarián, nemají tito živnostníci lehký život. A to jim je ještě spíláno do parazitů a stát je všemožně šikanuje.

5 0
možnosti
PB

P98e16t79r 78B73o83c96e22k

28. 10. 2015 22:06

Proto kupuju libove maso, zkratja v praze kupte kvalitni uzeninu. Obcas kupuju parky primo z rakouska, ty maj a tam to delaj jeste z mass....

0 0
možnosti
JF

J83a15n 88F76r82o56l40í53k

28. 10. 2015 15:07

Klobása za 60 kč je chiméra. V ceně kolem stovky dostanete soju a separát a i dvojnásobná cena není zárukou kvality.;-)

0 0
možnosti
ZS

Zárukou ne, ale jednou z podmínek. Pod určitou hranicí to prostě nejde vyrobit, aniž by se to šidilo a nastavovalo.

3 0
možnosti
Foto

Masné výrobky beru tady zatím jsem nic lepší na Moravě nejedl cena 140/kg klobás.

http://www.zodv.cz/vyrobky/index/vyrobky

0 0
možnosti
KC

Zajímavý příspěvek, až na několik pravopisných chyb například už v nadpise.

1 0
možnosti
TV

Ach jo iLupo.... vůně čerstvě uvařených klobás - klobásy se udí, až pak popř. vaří...Rv

1 0
možnosti
RM

Klobása za 60,- má tu výhodu, že si k ní člověk už nemusí dávat rohlík :-)

11 0
možnosti
TV

Co je na ceně 180- Kč za kilo šokujícího? To snad je rozumná cena .

10 0
možnosti
JE

J14i60ř88í 73E38u34l21e11r

28. 10. 2015 12:40

Jak pro koho.

1 2
možnosti
PN

P33a65v12l48a 97N35o82v43á

28. 10. 2015 9:21

Těším se na dobu, kdy bude přirozené vyrábět poctivé produkty. Kdy to nebude nic převratného a ojedinělého. Pak se možná dočkáme i nějakých "normálních" cen. Jedna věc je např. koupit si kilo kuřete vyhnanýho antibiotikama za 50Kč/kilo, druhá věc pak koupit to de*ilní bio kuře za 250 Kč/kilo. Abych furt kontrolovala, jestli šunka je šunka, maso je maso, máslo je máslo, jogurt je jogurt...

4 2
možnosti
MT

Normální to bude, až 75% obyvatelstva přestane tvořit odbyt pro ten odpad, co je dnes všude.

3 0
možnosti