Diskuze

Býček, sele i cibulové zelí. Ve Zlínském kraji začal festival jídla

Čtyři restaurace ve Zlínském kraji nabízejí v těchto dnech mimořádný degustační zážitek. V rámci prestižního Grand Restaurant Festivalu totiž šéfkuchaři připravili výjimečné tříchodové menu z kvalitních regionálních surovin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

LUKY, vypada to nadherne. Skoda, ze to mam do Zlina daleko. Pozdrav z nemecka od Martiny;-D

0 0
možnosti
MV

250Kc za jedno pidi jidlo ma byt jako nejaka akcni festivalova cena? Pokud chteji lidi nalakat, tak bud at slevni nebo davaji aspon normalni porce.

0 0
možnosti
VG

V91í57t 18G75a69b88r79i82e45l

20. 1. 2014 16:30

Ten srnčí hřbet je úžasný.:-)

0 0
možnosti
LT

L22i37b65o30r 76T75y60m30e91š

20. 1. 2014 16:17

Nedělejte mi další chutě, byl jsem v listopadu ve Velkých Karlovicích na G|astrofestivalu a už se těším na další letošní akci. Super jídla tohoto stylu. Sice musí mít člověk sebou dost peněz, ale chuťové buňky si příjdou na své

0 0
možnosti