Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Býček, sele i cibulové zelí. Ve Zlínském kraji začal festival jídla

Čtyři restaurace ve Zlínském kraji nabízejí v těchto dnech mimořádný degustační zážitek. V rámci prestižního Grand Restaurant Festivalu totiž šéfkuchaři připravili výjimečné tříchodové menu z kvalitních regionálních surovin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M80a71r56t36i34n25a 19V96a73j85r65y26c48h89o90v37a 5627594443126

LUKY, vypada to nadherne. Skoda, ze to mam do Zlina daleko. Pozdrav z nemecka od Martiny;-D

0/0
12.2.2014 21:10

M23a76r59e13k 84V46e20s76e27l17ý 1647748720254

250Kc za jedno pidi jidlo ma byt jako nejaka akcni festivalova cena? Pokud chteji lidi nalakat, tak bud at slevni nebo davaji aspon normalni porce.

0/0
21.1.2014 1:55

V12í95t 65G10a88b29r15i73e22l 5534113396717

Ten srnčí hřbet je úžasný.:-)

0/0
20.1.2014 16:30

L89i46b52o20r 85T74y21m64e13š 8225528507879

Nedělejte mi další chutě, byl jsem v listopadu ve Velkých Karlovicích na G|astrofestivalu a už se těším na další letošní akci. Super jídla tohoto stylu. Sice musí mít člověk sebou dost peněz, ale chuťové buňky si příjdou na své

0/0
20.1.2014 16:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.