Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nový luhačovický festival jídla nabídne špičkové pokrmy i brouky

Kulinářské speciality z hmyzu, křenové fazolky podávané na lístku dubáčku nebo třeba dýňové cappuccino s restovanými tykvovými semínky? To všechno připraví šéfkuchaři pěti velkých luhačovických hotelů pro Food Festival Resortu Luhačovice, který se uskuteční v sobotu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K53a12r91e56l 22C45h47r70a35s91t40i65n67a 4133344430715

S nápadem vřele souhlasím, ale na brouky by mě nikdo nenalákal. To bych si raději dal kuřecí řízek s bramborem a zelenivou. Ačkoliv kdo ví, možná že budou i restovaní šváni mít úspěch.

0/−1
15.8.2013 13:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.