Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nalít slivovici pod jehněčí? Nebojte se toho, je to nejlepší recept

V soutěži Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích o nejlepší valašský recept s jehněčím masem zvítězili mezi 70 adepty manželé Vilkošovi z Ostravy. Vyplatilo se jim nalít pod maso slivovici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K10a72r97e36l 16C32h92r88a33s20t15i58n57a 4143534760405

Před padesáti lety bylo kuře na talíři vzácností, dnes se začíná objevovat jehněčí, které bude za deset let tak běžné, že to budeme brát jako samozřejmost. Kopcovité Valašsko je přímo ideální pro chov ovcí a když je zajem, vrátí se chov zpátky, jako tomu bylo před sto lety.

+1/−1
13.7.2013 20:00

V60l17a85s80t42i60m82i77l 76S96t98a84v28i41n80o35h78a 4411864150159

Bude to asi dobre, jen ten pokapany talir ala snobska restaurace je legracni. Jehneci je bezne mrazene v Makru.

+1/0
13.7.2013 15:34

V76á48c98l50a62v 69Z39a76j82í50č96e61k 4130371478986

Od roku 1989 jsem u řezníka nikde jehněčí neviděl! Děláte si legraci? Dříve si pamatuji, jak u řezníka viselo na hácích několik zajíců, bažantů, bylo srnčí, kančí, dančí, atd. Může mi někdo laskavě napsat, kde v severních Čechách někde koupím takové maso, aniž bych tedy musel cestovat 100 a více Km do Prahy nebo do Německa? Problém mimo dobu vánoc je asi i koupit živou rybu.

+1/0
13.7.2013 13:28

J38a48n 88J30a59r18o33s 1189697910388

Mlade jehneci, jedno z nejkrehcich mas vubec. 

A ted: provensalske koreni (rozmaryn, bazalka, tymian, dobromysl, saturejka, estragon), pepr, med, svestkovy kompot, sojovka a slivovice. Nenechte se vysmat. Toto neni recept, toto je navod k pouziti ze by se ani Jirka Babica nemusel stydet.

+1/0
13.7.2013 13:26







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.