Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Umíte vařit z jehněčího? Pojďte do soutěže o nejlepší valašský recept

Jehněčí maso je jednou z typických surovin pro jídla z Valašska. Jaký pokrm je však nejlepší? Právě to chce zjistit Turistický resort Valachy, který vyhlásil už třetí ročník soutěže O nejlepší recept.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A55l86e93x88a72n96d24r 77K38o10s12t29k33a 5529966389706

Jak upravit králíka, aby chutnal rodině.. Nejlépe králík na pekáči, cibulka, zelí a tak půlkilo bůčku. Vše péct do měkka, králíka hojně přeléváme výpekem, aby nebyl suchý.

0/0
16.5.2013 9:21

H74a55n32a 35H33a85n34a 2919919271240

Jehneci je naproso vyborne maso a ta jeho zvlastni vune je na nem nejlepsi. Souhlasim s dlouhym pecenim ci varenim pri nizke teplote, ale davam jenom malo ochucovani, protoze to bych si pak mohla dat na talir jakykoliv flak masa.

0/0
15.5.2013 14:00

J51a42n 69S71o53u53k44u78p 1834704236685

Zemáky s kyslým zelím a kyškou na zapití. Po obědě hlt kořalky a zakrojit sádla. Na poli jablečného burčáku litránek a v potoce si hubu omýt od bahna a prachu, abych v šenku večer nedělal ostudu.

0/0
15.5.2013 9:29







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.