Diskuze

Pivovar Janáček si začne více „hledět“ regionu, prozradil jeho šéf

Celý život prožil v pivovarech, začínal v plzeňském Prazdroji, sedm let pracoval v pivovaru v Rusku a teď ho můžete každý den vidět v malém Pivovaru Janáček v Uherském Brodě. Řeč je o jeho řediteli Lukanči Trifončovskim.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Sladek

13. 5. 2011 1:25
Chtelo by to take vic specialu, ne jenom silnejsi nebo

slabsi cesky lezak.   Sezonni specialy jako je maibock, breznak (dozinkovy), cerne, perter, bile, kolsh, zimni bock, vanocni trahaviny atd.  Vim, ze maji svou velikosti sve limity, ale snad alespon neco by melo jit.  Jenom chtit. R^

0 0
možnosti
JP

Jan Pavelka

13. 5. 2011 8:32
Re: Chtelo by to take vic specialu, ne jenom silnejsi nebo

Co mi říkal známej z většího pivovaru, tak tyhle speciály jsou pro ně dost nákladný na výrobu, přesto jednou dvakrát do roka speciál uvaří... Každopádně jako určitá forma marketingu to je skvělá věc, jen je škoda, že třeba tady ve Zlíně Janáček moc není.

0 0
možnosti