náhledy
„Meleme nejen klasické polohrubé a hladké, ale i speciální celozrnné mouky,“ říká manažer výroby Martin Hutař.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Mlýn v roce 1933 postavil v Jarcové na levém břehu Bečvy Jan Češek.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Mlýn je zcela automatický, pracují v něm proto pouze dva lidé, jeden z nich přitom jen na částečný úvazek.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Změtí různě širokých trubek, kterých v jarcovském mlýně napočítáte několik desítek, putuje obilí mezi jednotlivými podlažími a stroji.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA
Na závěr se mouka smíchá v míchačkách na požadovanou kvalitu a následně se pytluje. Většina produkce se balíkuje po 800 kilech.
Autor: Zdeněk Němec, MAFRA